BURSA / GÜRSU - Hamdi Çalış Ortaokulu

Hamdi Çalış Ortaokulu

Zafer Mah. Kıbrıs Sk. No3 Gürsu/BURSA
Vizyon
Eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış küresel rekabete hazır, akademik başarısını arttıran bireyler yetişmesini sağlayan, örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk ilkelerinin ve bilimin kesiştiği bir çizgide, eğitimde fırsat eşitliğini sağlayarak çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.
Başarılar
2022 Yılı LGS %20 lik Dilime Giren Öğrenci Sayımız:28 2023 Yılı LGS %20 lik Dilime Giren Öğrenci Sayımız:21
Kütüphane Kitap Sayısı :3681
Öğretim Şekli :İkili Öğretim-Binamızda bulunan Yıkım/Güçlendirme kararı gereği geçici süreliğine Recep Tayyip Erdoğan Ortraokulunda Eğitim Öğretim faaliyetlerimize devam ediyoruz.
07.20 - 13.00 / 13:20 - 19:00
Ulaşım
Bursa Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçları 20 dk da bir hareket etmektedir.
İlçe merkezinde bulunan okulumuz Bursa merkeze 12 km uzaklıktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu